Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Φιλιππάκης, Κώστας
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη (6)
Νάρκισσος (2)
Άλφα Σίγμα Εκδοτική (1)
Διαθεσιμότητα
Εξαντλημένο (7)
Κυκλοφορεί (2)
Συντελεστές
Φιλιππάκης, Κώστας (9)
Σταφυλά, Λεονί (6)
Κόχυλα, Νταϊάνα (6)
Στενός, Βασίλης (6)
Φούκου, Ευαγγελία (6)
Βιντιάδης, Μηνάς (3)
Bourdain, Anthony (2)
DiScalfani, Robert (1)
Lajaunie, Philippe (1)
Meirelles, José de (1)
Έτος έκδοσης
2000
2006
2008
2011
έως
2011
2008
2006
2000
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (8)
Επιστήμες της πληροφορίας και έργα αναφοράς (3)
Εκπαιδευτικά (1)
Θέματα
WBN : Εθνική και τοπική κουζίνα (6)
1DXG : Ελλάδα (6)
GB : Εγκυκλοπαίδειες και έργα αναφοράς (3)
WBA : Γενική μαγειρική και συνταγές (3)
WB : Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική (2)
1DDU : Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία (1)
2ACB : Αγγλική (1)
4LE : Για ELT / ESL διδασκαλία, μαθήματα, εξετάσεις και πιστοποιητικά (1)
CJB : Υλικό διδασκαλίας και μάθησης γλωσσών και μαθημάτων (1)
Είδος
Βιβλίο (9)
Δέσιμο / Μορφή
Σκληρόδετο (6)
Χαρτόδετο (3)
Αναγνωστικό κοινό
ELT/ESL Εκπαίδευση Αγγλικών ως δεύτερη γλώσσα (1)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (8)
Αγγλικά (1)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Αγγλικά (1)
Γαλλικά (1)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 9
από
9
αποτελέσματα
1
από 1
Μισοψημένο
Bourdain, Anthony
Φιλιππάκης, Κώστας (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-8239-55-5 ||
Νάρκισσος
||
2011 ||
Χαρτόδετο ||
360 σελ.
Κυκλοφορεί,
€18.71 (περ. ΦΠΑ 6%)
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Σ - Ω
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-131-9 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
98 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Π - Σ
Κόχυλα, Νταϊάνα
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-100-5 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Ξ - Π
Κόχυλα, Νταϊάνα
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-084-8 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Μ - Ν
Κόχυλα, Νταϊάνα
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-079-4 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Λ - Μ
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-073-2 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα
Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Κουκ - Κυπρ
Κόχυλα, Νταϊάνα
Βιντιάδης, Μηνάς (Επιμέλεια σειράς)
||
Σταφυλά, Λεονί (Επιμέλεια κειμένου)
||
Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Επιμέλεια κειμένου)
||
Φούκου, Ευαγγελία (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-960-469-029-9 ||
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
||
2008 ||
Σκληρόδετο ||
97 σελ.
Εξαντλημένο
Στην κουζίνα με τον Μπουρνταίν
Οι συνταγές μαγειρικής του Λε Αλ
Bourdain, Anthony
||
Lajaunie, Philippe
||
Meirelles, José de
DiScalfani, Robert (Φωτογράφος)
||
Φιλιππάκης, Κώστας (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-8239-40-1 ||
Νάρκισσος
||
2006 ||
Χαρτόδετο ||
308 σελ.
Κυκλοφορεί,
€32.46 (περ. ΦΠΑ 6%)
Lexis
Your Passport to First Certificate Vocabulary
Φιλιππάκης, Κώστας
ISBN: 978-960-7471-47-5 ||
Άλφα Σίγμα Εκδοτική
||
2000 ||
Χαρτόδετο ||
159 σελ.
Εξαντλημένο,
€21.67 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*